En helg med jobb och mycket regn

Dåligt väder innebär tid till mina konstprojekt. Under helgen har jag jobbat med och funderat kring ett av mina konstprojekt i och med dåligt väder. 

Under helgen har vädret här i Sverige inte varit det bästa. Nog för att jag inte alltid vill ha strålande sol och 25 graders värme men ösregn och storm en hel helg är ingen höjdare. Det som jag gillar när vädret inte är på topp här i Sverige är att det då blir möjligt för mig att jobba med och fundera kring mina konstprojekt som jag annars inte har tid med. När vädret är fint här i Sverige brukar jag försöka passa på att hitta på lite extra roliga saker och vara utomhus så mycket så möjligt då fint väder i Sverige inte direkt hör till vanligheterna. När vädret är lite sämre så tycker jag att det är perfekt att stanna inne och jobba på de konstprojekt som jag funderar på att skapa eller redan är igång med. 

Vacker tavla

Vad är det då mitt nuvarande konstprojekt går ut på? Jo, jag jobbar med att måla några vackra tavlor. Den tavla som jag under helgen har hunnit med att måla känner jag mig hittills mycket nöjd med. Innan denna helg hade jag en hel del olika idéer kring hur jag ville att min tavla slutligen skulle se ut och nu känns det äntligen som att jag har kommit någonstans. Jag är ännu inte helt klar med mitt projekt då det är några detaljer som jag vill justera men jag fick mycket gjort under helgen i och med det dåliga vädret så det känns som att jag kommer bli klar med mitt konstprojekt när som helst. I och med att jag under helgen hade en hel del tid till att fundera kring mitt projekt vet jag även hur jag ska färdigställa min vackra tavla och se till så att den blir klar.