Pryd väggen med minnet av era barn

Tiden då barnen är små passerar i rasande fart. Rätt som det är har de vuxit upp till tonåringar och småbarnstiden är endast ett minne blott. Att bevara denna viktiga tid i form av bilder att ha i album eller att hänga på väggen är ett bra sätt att föreviga betydelsefulla minnen.

Föreviga viktiga ögonblick

Det finns flera sätt att bevara minnen från småbarnstiden, och ett av dem är exempelvis med månadsbilder. Genom att varje månad regelbundet ta bilder på ditt barn kan du på ett roligt sätt följa barnets utveckling och framsteg. Ett annat sätt att föreviga barnets första år är att pyssla ihop minnena i en scrapbook. Det är både kreativt och avkopplande samtidigt som en personlig scrapbook garanterat blir ett kärt minne för livet.

Dekorera hemmet

Det tråkiga med fotoalbum är att de lätt hamnar i någon byrålåda där de får ligga och damma, vilket är synd då de lätt kan glömmas bort. Då är ett tips att printa ut bilderna som tavlor och sedan hänga dem på väggen. Något annat som blivit populärt den senaste tiden är att själv designa personliga posters. Det är ett perfekt sätt att föreviga bebistiden på ett personligt och dessutom smakfullt sätt. Klicka här för att designa din egen poster.