Intresse för smycken och skönhet

Smycken är för mig en form av konst – vilket jag som ni kanske redan vet älskar. Ett smycke är mer än en prydnad, det berättar en historia. Känslan av smycket, designen och val av material; allt tillsammans säger något om personen som bär det.

Hur smycken bör användas

Det vi själva väljer att bära, så som kläder och klockor är ett personligt val som också bör vara just personligt enligt mig. Samma sak gäller smycken. Smycket du väljer att bära säger som sagt mycket om dig, därför bör du välja ett som faktiskt speglar den du är, din identitet, personlighet och historia.

Åtminstone ifall du vill att ditt yttre ska spegla ditt inre. Idag är det lättare än någonsin att utforma ett smycke som verkligen berättar ens egen historia då det finns många guldsmeder att hitta på internet. Ta en titt online för att hitta eller designa det perfekta smycket.

Skönhet i min mening

Skönhet är enligt min mening inte direkt kopplat till det yttre. Det är djupare än så. Det är känslan som styr. Något som är estetiskt vackert men inte har ett djup – är givetvis vackert, men är i realiteten inte lika värdefullt. Så se inte bara till ytan, utan gå djupare än så, och du kommer uppnå skönhet i allt du gör.