Spel för den film- och teaterintresserade

Har man som många andra sett hur spelindustrin vuxit från år till år så kanske man skapat sig ett intresse för denna spelform. Spelindustrin växer så det knakar och nya spel kommer regelbundet från olika spelutvecklare. Vissa spel är bättre än andra och har man ett filmintresse så finns det ett antal spel som kanske kan locka.

The Phantom’s Curse

Fantomen på operan är en titel som många säkert känner igen och NetEnt är den utvecklare som fick förmånen att skapa detta smått fantastiska spel. Det är baserat på den klassiska uppsättningen. Musiken finns där och man få lite rysningar längst ryggraden då spelet startar. Även de ikoner som används är relaterade till fantomen och är igenkännande. Spelet har som många andra spel 5 hjul och 4 rader. Med 40 vinstlinjer och med chans till vinst från båda håll så blir detta ett spännande och underhållande spel.

Scatter-symbolen

Som i många spelautomater så finns det en Scatter-symbol och så även i detta spel. När denna symbol dyker upp så kan du få olika antal gratis snurr, så kallade Free Spins. För att dessa ska ge utdelning så ska de symbolerna stanna på hjul 1, 3 och 5. Det finns inget förutbestämt antal snurr som ges utan det sker helt random. Du kan även få en så kallad pick and click bonus där du får välja från ett antal rosor, när detta är gjort så är det en spegel som ska väljas där din vinstsumma kan multipliceras upp till 3 gånger.

Slutligen

I överlag så är det ett trevligt spel och som teater och filmintresserad så är det ett av de bättre spelen i den genren. Har du inte testat att spela detta spel än så ska du helt klart göra ett försök. Det finns andra spel i samma serie från NetEnt som också kan vara intressanta att prova för dig med detta som intresse. Hoppas att Fru Fortuna står på din sida och att du vinner stor i de spel som du testar.

Andra spännande spel i NetEnts Universal Monsters-samling:

  • Frankenstein
  • Dracula
  • Creature from the Blue Lagoon
  • The Invisible Man