En sommar med konst och jobb

Under mitt sommarlov från universitetet kommer jag att låta min kreativitet flöda genom att jobba med egen konst samt i en designbutik. 

Att plugga i all ära men ett härligt sommarlov är precis vad jag behöver just nu. Jag tycker att det är roligt att studera och jag trivs bra på universitetet men just nu känns det faktiskt skönt att ha sommarlov ett tag. Jag kommer trots allt att återvända till skolan relativt snart i alla fall men för stunden tänker jag njuta av att vara ledig från universitetet och ha ett härligt sommarlov. Helt ledig kommer jag i och för sig inte att vara då jag kommer att jobba en hel del vilket jag ser fram emot. Det ska bli kul att få jobba lite istället för att plugga dagarna i ända. 

Jobba i designbutik

Sommarlov

Under mitt sommarlov kommer jag inte vara ledig och ligga på stranden hela dagarna utan jag kommer att jobba i en härlig designbutik. I och med mitt stora intresse för design ser jag mycket fram emot att få jobba i en designbutik under mitt sommarlov. Jag är helt säker på att jag kommer att trivas som fisken i vattnet i designbutiken och jag hoppas att jag kommer att lära mig mycket samt få inspiration och nyttig erfarenhet. Det är trots allt min stora dröm att jobba med design i någon form och att jobba i en designbutik tror jag kommer ge mig nyttig kunskap inför framtiden

Jobba med min egen konst

Konst är en form av design och konst är min stora passion här i livet. Jag har länge varit intresserad av konst och att jag under sommarlovet kommer ha möjlighet att jobba med min egen konst känns helt fantastiskt. Jag ser fram emot att utvecklas och bli bättre under sommarlovet eftersom jag nu äntligen har lite mer tid att lägga på min konst. Jag har redan en hel del idéer kring den konst jag ska skapa under sommaren och vad jag lyckas med i slutändan kommer bli spännande att se. Förhoppningsvis kommer jag att utvecklas och skapa konst som jag aldrig tidigare har skapat.