Sommarkväll med drinkar och kortspel

De första dagarna här var rätt sega. Det regnade hela tiden och stugan är skitliten, och vad skulle vi göra liksom? Det kändes som att vi var trötta allihop, och som att det faktiskt var ännu värre än att gå hemma i min lägenhet och inte få något gjort.

Grillkväll i gott sällskap

Sen vände det. Solen tittade fram, och några av Adams kompisar kom. De hade med sig festhumör, engångsgrillar och en hel del från Systemet. Jag tror det var precis vad vi behövde. Aisha blandade drinkar till oss, hon är skitbra på det. Inte att hon gått nån kurs eller så, men hon kan ändå. De ser helt proffsiga ut med rätt proportioner och hon fixar till dem med paraply eller jordgubbe på kanten eller vad det nu ska vara. Man blir ju glad av sånt, sugrör och drinkar och doften av grillat som börjar bli färdigt.

Så himla skönt att vara mitt ute i ingenstans också. Nä, inte de första regniga dagarna, men nu. Man kan väsnas hur mycket som helst och det finns ingen risk att det kommer störningsjourer eller att grannarna börjar hata en. Det värsta som kan hända är att det kommer en ko och glor på en när man skrik-sjunger, och det är ju rätt fint på sitt sätt.

Småtimmar med Felicia och poker

En tjej som heter Felicia och jag var mest uppe i varv, och när de andra gick och la sig framåt småtimmarna satt vi kvar där ute. Det var mysigt, vi hade filtar och tända ljus, och några öl som inte blivit uppdruckna. Fast vi är inte kära eller så, alltså det var inte hångelläge alls. Så vi ville göra nåt. Hon sa att hon brukar spela poker ibland och visade mig lite hur man gör.

Fast sen blev hon också trött efter ett tag och gick in, men jag började precis bli intresserad och ville testa mer. Hittade några sidor där det finns guider som förklarar (jag tyckte att www.pokerstjarnor.se var lättast att fatta).

Lärde mig det viktigaste, och vet ni? Jag lyckades faktiskt vinna en omgång innan jag gick och la mig!